شنبه, ۱۸ اردیبهشت , ۱۴۰۰ 27 رمضان 1442 Saturday, 8 May , 2021 ساعت ×
رئیس دانشگاه عالی دفاع ملی:

پژوهشگاه علوم اسلامی امام صادق علیه‌السلام جزء ضرورت‌های انقلاب اسلامی بوده، هست و خواهد بود

شناسه : 2768 ۲۱ فروردین ۱۴۰۰ - ۸:۳۳ 44 بازدید ارسال توسط :

سرتیپ دکتر احمد وحیدی، رئیس دانشگاه عالی دفاع ملی در حاشیۀ بازدید از نمایشگاه دائم آثار و محصولات پژوهشگاه بیان داشت: پژوهشگاه علوم اسلامی امام صادق علیه‌السلام بر اساس یک نیاز و با یک دورۀ طولانی عمر پربرکت باهدف یک نوع تحول در علوم انسانی با رویکرد اسلامی شکل گرفت و این جزء ضرورت‌های انقلاب […]

سرتیپ دکتر احمد وحیدی، رئیس دانشگاه عالی دفاع ملی در حاشیۀ بازدید از نمایشگاه دائم آثار و محصولات پژوهشگاه بیان داشت: پژوهشگاه علوم اسلامی امام صادق علیه‌السلام بر اساس یک نیاز و با یک دورۀ طولانی عمر پربرکت باهدف یک نوع تحول در علوم انسانی با رویکرد اسلامی شکل گرفت و این جزء ضرورت‌های انقلاب اسلامی بوده، هست و خواهد بود.

رئیس دانشگاه عالی دفاع ملی افزود: ما با علوم انسانیی مواجه هستیم که به تعبیر مقام معظم رهبری مدظله‌العالی که فرمودند علوم انسانی ذاتاً مسموم که از غرب آمده و ما با آن سروکار داریم و این جزء ضرورت‌های انقلاب اسلامی است که چنین مجموعه و پژوهشگاهی بتواند به این مهم بپردازد. پژوهشگاه باسابقۀ بسیار خوب و حضور بزرگانی که از ابتدای این پژوهشگاه بودند، مثل مرحوم آیت‌الله احمدی میانجی، مرحوم آیت‌الله مهدی روحانی و شهید محلاتی و تا امروز که یک سابقه‌ی ارزشمند و مسئولیت بسیار بزرگی دارد که بتواند نیازهای پژوهشی به‌ویژه بخش‌های عقیدتی سیاسی نیروهای مسلح را تأمین بکند.

وی در پایان یادآور شد: مهم‌ترین مسئله، نیازسنجی عمیق است. ما اگر مسائل را درست دریابیم و نیازهای خود را در سطوح بنیادین و در نیازهای مبتلابه روز بیابیم این اولین گام بسیار مهم است. مسئله دوم این است که تولید و نشر باید به‌گونه‌ای باشد که به زبان امروز خیلی راحت، قابل‌فهم و دارای جذابیت باشد. مسئله‌ی سوم که اهمیت دارد ابزار نشر آن است، یعنی ما با توجه به فضای مجازی و میزان تأثیرگذاری آن باید حتماً بتوانیم از این فضا حداکثر استفاده در انتقال پیام‌های خودمان را داشته باشیم که فکر می‌کنم این جزء ضرورت‌هایی است که این پژوهشگاه به آن‌ها توجه و تأکید دارد.