یکشنبه, ۱۶ مرداد , ۱۴۰۱ 10 محرم 1444 Sunday, 7 August , 2022 ساعت ×
حجت‌الاسلام‌والمسلمین تویسرکانی:

پژوهشگاه علوم اسلامی امام صادق علیه‌السلام یکی از بهترین پژوهشگاه‌هایی است که در تراز انقلاب اسلامی در عرصه علم، دانش و پژوهش فعال است.

شناسه : 3039 ۱۸ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۳:۴۷ 328 بازدید ارسال توسط :

به گزارش روابط‌عمومی پژوهشگاه: حجت‌الاسلام‌والمسلمین تویسرکانی مسئول نمایندگی ولی‌فقیه در سازمان بسیج مستضعفان در حاشیۀ بازدید از نمایشگاه دائم آثار و محصولات پژوهشگاه بیان داشت: پژوهشگاه علوم اسلامی امام صادق علیه‌السلام دارای قدمت ۴۰ ساله است و یکی از بهترین پژوهشگاه‌هایی است که در تراز انقلاب اسلامی در عرصه علم، دانش و پژوهش فعال است. […]

وی افزود: در بیانیۀ گام دوم، وقتی‌که مقام معظم رهبری مدظله‌العالی نقشه راه ۴۰ سال دوم را تبیین و ترسیم می‌کنند، اولین گامی که مطرح می‌کنند، علم، دانش و پژوهش است؛ یعنی انقلاب اسلامی اگر قرار است به آرمان‌ها و اهداف متعالی خود دستیابی پیدا کند، بدون علم، دانش و پژوهش امکان‌پذیر نیست.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین تویسرکانی یادآور شد: بخشی از آن کار بزرگ در پژوهشگاه علوم اسلامی امام صادق علیه‌السلام به‌خوبی در حال انجام است و بسیار کتب فاخر و ارزشمندی تولید کرده است. فقط مشکلی که وجود دارد این است که، این کارهای گران‌سنگ و ذی‌قیمت، به‌خوبی در سطح جامعه معرفی نشده است و باید یک تدبیر خوبی اتخاذ شود تا این کارهای ارزشمند، به حوزه، دانشگاه، سیستم‌های آموزش عالی کشور و دانشکده‌ها معرفی شوند تا آن‌ها نیز از این آثار بزرگی که با زحمت و مشقت پژوهشگران این پژوهشگاه تولید می‌شوند، بهره‌مند شوند.