دوشنبه, ۲۳ فروردین , ۱۴۰۰ 1 رمضان 1442 Monday, 12 April , 2021 ساعت ×
با ارائۀ دکتر هومن الوندی:

کارگاه روش آینده‌پژوهی برگزار شد

شناسه : 2760 ۱۲ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۲:۵۹ 92 بازدید ارسال توسط : نویسنده : سید نادر مددی منبع : روابط عمومی پژوهشگاه

به گزارش روابط‌عمومی پژوهشگاه: با حضور اعضای هیئت‌علمی دانشکده شهید محلاتی (ره)، کارگاه روش آینده‌پژوهی برگزار شد. دکتر هومن الوندی از پژوهشگاه علوم اسلامی امام صادق علیه‌السلام به‌عنوان استاد این کارگاه، ضمن ارائه کلیات آینده‌پژوهی شامل تعریف مفاهیم، اهداف آینده‌پژوهی، اهمیت و ضرورت آینده‌پژوهی و رویکردهای آینده‌پژوهی، به‌صورت کاربردی دو نمونه کار تجربی در حوزه […]

کارگاه روش آینده‌پژوهی برگزار شد

دکتر هومن الوندی از پژوهشگاه علوم اسلامی امام صادق علیه‌السلام به‌عنوان استاد این کارگاه، ضمن ارائه کلیات آینده‌پژوهی شامل تعریف مفاهیم، اهداف آینده‌پژوهی، اهمیت و ضرورت آینده‌پژوهی و رویکردهای آینده‌پژوهی، به‌صورت کاربردی دو نمونه کار تجربی در حوزه مسائل فرهنگی مبتنی بر روش تحلیل ساختاری اثرات متقابل به‌عنوان یکی از مهم‌ترین روش‌های آینده‌پژوهی ارائه داد.