سه شنبه, ۱۱ آذر , ۱۳۹۹ 16 ربيع ثاني 1442 Tuesday, 1 December , 2020 ساعت ×
به همت پژوهشگاه علوم اسلامی امام صادق علیه‌السلام

کتاب «اصول و مبانی تقریب مذاهب اسلامی» به قلم علی حسن‌خانی منتشر شد.

شناسه : 2265 ۲۴ تیر ۱۳۹۹ - ۱۶:۰۵ 234 بازدید ارسال توسط : نویسنده : سید نادر مددی منبع : روابط عمومی پژوهشگاه

تقریب مذاهب اسلامی کوششی جدی برای تحکیم روابط میان پیروان مذاهب با روش درک اختلاف‌های موجود میان خود و زدودن پیامدهای منفی این اختلاف‌هاست، نه اصل اختلاف‌ها. لازمۀ رسیدن به اهداف مهم تقریب مذاهب اسلامی، توجه و تمسک به قرآن و سنت و استخراج اصول و مبانی تقریب و عرضۀ آن به آحاد جامعۀ اسلامی […]

کتاب «اصول و مبانی تقریب مذاهب اسلامی» به قلم علی حسن‌خانی منتشر شد.

تقریب مذاهب اسلامی کوششی جدی برای تحکیم روابط میان پیروان مذاهب با روش درک اختلاف‌های موجود میان خود و زدودن پیامدهای منفی این اختلاف‌هاست، نه اصل اختلاف‌ها. لازمۀ رسیدن به اهداف مهم تقریب مذاهب اسلامی، توجه و تمسک به قرآن و سنت و استخراج اصول و مبانی تقریب و عرضۀ آن به آحاد جامعۀ اسلامی است تا مشخص شود موضوع تقریب مذاهب به‌هیچ‌وجه، مسئله‌ای تاکتیکی نیست، بلکه براساس آموزه‌های قرآن و سنت مطلوبیت ذاتی دارد.