شنبه, ۲ مرداد , ۱۴۰۰ 15 ذو الحجة 1442 Saturday, 24 July , 2021 ساعت ×
به همت پژوهشگاه علوم اسلامی امام صادق علیه‌السلام

کتاب بصیرت دینی (بصیرت نسبت به دین) منتشر شد

شناسه : 2827 ۰۵ خرداد ۱۴۰۰ - ۹:۲۸ 131 بازدید ارسال توسط : نویسنده : سید نادر مددی منبع : روابط عمومی پژوهشگاه

به گزارش روابط‌عمومی پژوهشگاه: کتاب بصیرت دینی (بصیرت نسبت به دین) به قلم سید رضی سیدنژاد در پژوهشگاه علوم اسلامی امام صادق علیه‌السلام منتشر شد. بصیرت دینی دو مرحله دارد: مرحلۀ اول: «بصیرت نسبت به دین» که مراد از آن بینش صحیح، جامع، نظام‌مند و عمیق همراه با گرایش قلبی نسبت به اسلام ناب است […]

کتاب بصیرت دینی (بصیرت نسبت به دین)  منتشر شد

بصیرت دینی دو مرحله دارد: مرحلۀ اول: «بصیرت نسبت به دین» که مراد از آن بینش صحیح، جامع، نظام‌مند و عمیق همراه با گرایش قلبی نسبت به اسلام ناب است که زمینه‌ساز انجام اعمال صالح می‌گردد.

مرحلۀ دوم: «بصیرت برآمده از دین» که مراد از آن بیتابی قلبی، درک باطنی، بینش روشن نسبت به حقایق (از جمله خود دین) است که در پرتو «معرفت دینی»، «ایمان و التزام قلبی» و «پایبندی عملی به اسلام» از جانب خدای رحمان به انسان اعطا می‌شود.

پژوهش پیش‌رو، کاوشی در بصیرت دینی به معنای اول است که در سه بخش اساسی، چیستی، چرایی و چگونگی ارتقاء آن سامان یافته است.