چهارشنبه, ۴ خرداد , ۱۴۰۱ 24 شوال 1443 Wednesday, 25 May , 2022 ساعت ×

کتاب «راه‌کارهای مقابله با جنگ تمام‌عیار اقتصادی»،کتابی نسبتاً جامع در موضوع خود است.

شناسه : 1336 ۱۳ اسفند ۱۳۹۷ - ۶:۱۰ 1151 بازدید ارسال توسط :

حجت‌الاسلام‌والمسلمین دکتر غلامرضا مصباحی‌مقدم استاد دانشگاه امام صادق(ع) در رابطه با کتاب «راه‌کارهای مقابله با جنگ تمام‌عیار اقتصادی» که به قلم محمدمهدی سپهر و همکاران در پژوهشگاه علوم اسلامی امام صادق(ع) تدوین شد، بیان داشت: کتاب «راه‌کارهای مقابله با جنگ تمام‌عیار اقتصادی»کتابی نسبتاً جامع در موضوع خود است که در شرایط تشدید جنگ اقتصادی و در […]

حجت‌الاسلام‌والمسلمین دکتر غلامرضا مصباحی‌مقدم استاد دانشگاه امام صادق(ع) در رابطه با کتاب «راه‌کارهای مقابله با جنگ تمام‌عیار اقتصادی» که به قلم محمدمهدی سپهر و همکاران در پژوهشگاه علوم اسلامی امام صادق(ع) تدوین شد، بیان داشت: کتاب «راه‌کارهای مقابله با جنگ تمام‌عیار اقتصادی»کتابی نسبتاً جامع در موضوع خود است که در شرایط تشدید جنگ اقتصادی و در چهل‌سالگی انقلاب شکوهمند اسلامی به زیور طبع آراسته شد.

دکتر مصباحی‌مقدم افزود: این اثر ارزشمند با تحلیلی دقیق، درست و نسبتاً جامع از شرایط جنگ تمام‌عیار اقتصادی راهکارهای برون‌رفت از این شرایط را در اختیار برنامه ریزان و مدیران کشور قرار می‌دهد.