دوشنبه, ۸ آذر , ۱۴۰۰ 24 ربيع ثاني 1443 Monday, 29 November , 2021 ساعت ×
به همت پژوهشگاه علوم اسلامی امام صادق علیه‌السلام

کتاب سیمای عبادت در اسلام منتشر شد

شناسه : 2980 ۰۱ آذر ۱۴۰۰ - ۱۵:۱۲ 14 بازدید ارسال توسط :

عبادت مطلوب اسلام عبادتی خالصانه، خاشعانه و با حضور قلب و به دور از آفاتی چون ریا است. در این نوشتار ویژگی‌های عبادت مطلوب از دیدگاه قرآن، سیره، سنت پیامبرصلی‌الله‌علیه‌وآله، اهل‌بیتعلیهم‌السلام و اصحاب برگزیده ایشان ترسیم شده است و در حد مقدور تلاش شده مطالب کتاب در عین مستند بودن، متنوع و جذاب نیز باشد. […]

کتاب سیمای عبادت در اسلام منتشر شد

عبادت مطلوب اسلام عبادتی خالصانه، خاشعانه و با حضور قلب و به دور از آفاتی چون ریا است. در این نوشتار ویژگی‌های عبادت مطلوب از دیدگاه قرآن، سیره، سنت پیامبرصلی‌الله‌علیه‌وآله، اهل‌بیتعلیهم‌السلام و اصحاب برگزیده ایشان ترسیم شده است و در حد مقدور تلاش شده مطالب کتاب در عین مستند بودن، متنوع و جذاب نیز باشد. امید است مورد خوشنودی حضرت حق قرار گرفته و منشأ تغییر نگاه و رفتار ما به عبادت اسلامی گردد.