یکشنبه, ۱۶ مرداد , ۱۴۰۱ 10 محرم 1444 Sunday, 7 August , 2022 ساعت ×
به همت پژوهشگاه علوم اسلامی امام صادق علیه‌السلام

کتاب «عاشورا صراط مستقیم» به قلم محمدحسین مدنی منتشر شد.

شناسه : 2247 ۲۴ تیر ۱۳۹۹ - ۱۵:۲۸ 1053 بازدید ارسال توسط : نویسنده : سید نادر مددی منبع : روابط عمومی پژوهشگاه

حسین بن علی(ع)، درحالی جامعه را از لغزیدن به لبۀ پرتگاه سقوط رهایی بخشید که تندبادهای انحراف، از اسلام ناب جز پوسته‌ای ظاهری برجا نگذاشته بود. نهـضـت مـاندگار نوادۀ رسـول خدا(ص) دوربـرگـردانی شد به‌سوی راه روشـن سعادت و صراط مستقیم هدایت. اثر پیش‌رو، کوششی است مستند در بازنمایی ابعـاد گـونـاگـون دین‌مـداری و اصلاح‌گری هدفمند در […]

کتاب «عاشورا صراط مستقیم» به قلم محمدحسین مدنی منتشر شد.

حسین بن علی(ع)، درحالی جامعه را از لغزیدن به لبۀ پرتگاه سقوط رهایی بخشید که تندبادهای انحراف، از اسلام ناب جز پوسته‌ای ظاهری برجا نگذاشته بود. نهـضـت مـاندگار نوادۀ رسـول خدا(ص) دوربـرگـردانی شد به‌سوی راه روشـن سعادت و صراط مستقیم هدایت. اثر پیش‌رو، کوششی است مستند در بازنمایی ابعـاد گـونـاگـون دین‌مـداری و اصلاح‌گری هدفمند در میدان عاشورای حسینی.