یکشنبه, ۱۶ مرداد , ۱۴۰۱ 10 محرم 1444 Sunday, 7 August , 2022 ساعت ×
با ارائۀ حجت‌الاسلام اسداله کردفیروزجائی:

کرسی ترویجی نقد کتاب مکتب شهید سلیمانی (الگوی مدیران جهادی و تمدن‌ساز) برگزار شد

شناسه : 3047 ۲۴ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۰:۰۰ 400 بازدید ارسال توسط :

به گزارش روابط‌عمومی پژوهشگاه: کرسی ترویجی نقد کتاب «مکتب شهید سلیمانی (الگوی مدیران جهادی و تمدن‌ساز)» در پژوهشگاه علوم اسلامی امام صادق علیه‌السلام با حضور حجت‌الاسلام دکتر محمدجواد رودگر، دانشیار پژوهشگاه فرهنگ و اندیشۀ اسلامی و دکتر سیامک باقری چوکامی، دانشیار پژوهشگاه علوم اسلامی امام صادق علیه‌السلام به‌عنوان ناقد و جمعی از اعضای هیئت‌علمی و […]

به گزارش روابط‌عمومی پژوهشگاه: کرسی ترویجی نقد کتاب «مکتب شهید سلیمانی (الگوی مدیران جهادی و تمدن‌ساز)» در پژوهشگاه علوم اسلامی امام صادق علیه‌السلام با حضور حجت‌الاسلام دکتر محمدجواد رودگر، دانشیار پژوهشگاه فرهنگ و اندیشۀ اسلامی و دکتر سیامک باقری چوکامی، دانشیار پژوهشگاه علوم اسلامی امام صادق علیه‌السلام به‌عنوان ناقد و جمعی از اعضای هیئت‌علمی و پژوهشگران پژوهشگاه برگزار گردید.

در ابتدای این نشست، حجت‌الاسلام اسداله کردفیروزجائی به‌عنوان یکی از نویسندگان کتاب مکتب شهید سلیمانی (الگوی مدیران جهادی و تمدن‌ساز)، پس از بیان اهمیت و ضرورت تدوین، به ارائه و معرفی کتاب پرداختند و بیان داشت: مکتب شهید سلیمانی به‌عنوان یک پروژه پژوهشی در پژوهشگاه تدوین شد که نویسندگان توانستند از آن، سه نشست علمی ارائه و همچنین سه مقاله جهت ارائه و چاپ در مجموعه مقالات همایش‌های مکتب شهید سلیمانی از آن استخراج نمایند و سرانجام با تلخیص، تبدیل به یک کتاب مطالعاتی گردید.

در پایان، ناقدان پس از بیان ضرورت پژوهش در مکتب شهید سلیمانی، به نقد کتاب پرداخته و نظرات اصلاحی خود را ارائه نمودند که مورد استقبال ارائه‌کننده و حضار در جلسه قرار گرفت.