شنبه, ۱۵ بهمن , ۱۴۰۱ 14 رجب 1444 Saturday, 4 February , 2023 ساعت ×
با ارائۀ دکتر مصطفی اسعدی برگزار شد:

کرسی علمی ترویجی اصول تعامل اجتماعی در مکتب شهید سلیمانی

شناسه : 3491 ۲۵ دی ۱۴۰۱ - ۱۳:۴۳ 39 بازدید ارسال توسط :

به گزارش روابط‌عمومی پژوهشگاه: کرسی علمی ترویجی اصول تعامل اجتماعی در مکتب شهید سلیمانی با ارائۀ دکتر مصطفی اسعدی استادیار گروه معارف دانشگاه علوم پزشکی ایران و با حضور اساتید ناقد حجج‌اسلام اسدالله کرد فیروزجائی و علی‌اصغر نصیری در پژوهشگاه علوم اسلامی امام صادق علیه‌السلام برگزار شد. دکتر اسعدی در این کرسی ۴ اصلِ اخوت […]

کرسی علمی ترویجی اصول تعامل اجتماعی در مکتب شهید سلیمانی

دکتر اسعدی در این کرسی ۴ اصلِ اخوت و محبت اجتماعی، حفظ یکپارچگی جامعه، پیگیری نیازهای جامعه و تلاش برای رشد جامعه را به‌عنوان اصول تعامل اجتماعی در مکتب شهید سلیمانی ارائه کردند.

لازم به ذکر است، این چهار اصل مذکور را می‌توان سبک مواجهه اجتماعی شهید سلیمانی با مردم دانست که بایستی الگوی رفتاری همۀ ما قرار گیرد.