بردن غذای اضافی سازمان به منزل توسط کارکنان
سؤال:
در برخي از مواقع غذاهاي طبخ شده سازمان بهخاطر اينكه کارکنان از آن غذا استفاده نميكنند، بلااستفاده ميماند و بايد آن را دور ريخت و البته گاهي همين كار هم صورت ميگيرد كه اسراف ميشود، آيا ميتوان غذاي اضافه را به افراد خارج از سازمان داد و يا کارکنان براي استفاده خانوادهها به منزل ببرند؟
جواب:
درصورتيکه با رعايت کلية ضوابط و مقررت غذاي طبخ شده اضافه مانده باشد، اگر با تأمين تمام يا بخشي از قيمت آن امکان فروش وجود دارد مجاز به بخشيدن بيتالمال نيستند و اگر اخذ وجه و امکان فروش وجود ندارد و بايد دور ريخته شود، با نظارت لازم ميتوان در بين افراد نيازمند با رعايت اولويت توزيع نمود مشروط به اينکه موجب سوءِاستفاده و پخت غذاي اضافه بدون دقت در عدد و آمار نشود.
منبع:
جزوه احکام مالي/ بر اساس فتاوای امام خامنهای/ انتشارات زمزم هدایت/ پژوهشگاه علوم اسلامی امام صادق علیه السلام