جهانى شدن، در حكومت حضرت مهدى عليه السلام
سؤال:
مفهوم جهانى شدن، در حكومت حضرت مهدى عليه السلام ، با حكومت غرب چه تفاوت هايى دارد؟
جواب:
الف. حكومت جهانى اسلامى، با رهبرى افراد صالح و وارسته و شخصيتهاى برجسته دينى كه از ظلم و خطا برئ و دنباله امام معصومند اداره مىشود؛ و در آن، قانون خدا حاكم است. ولى حكومت پيشنهادى غرب، زير نظر و اشراف زورمداران و ستمگران است.
ب. در حكومت جهانى اسلامى، محور تمام امور جامعه، خدا و احكام اوست، ولى در جهانى شدن غرب، محور، قوانين وضع شده براساس خواسته های بشرى است.
ج. حكومت حضرت مهدى بر توسعه اخلاقى، اجتماعى، امنيتى و عدالت استوار است، در حالى كه در حكومت جهانى غرب، معنويت دینی هيچ جايگاهى ندارد.
د. توسعه علمى، از ويژگىهاى حكومت جهانى امام مهدى عليهالسلام است، در حالى كه در جهانى شدن غربى، دانش و پيشرفت در انحصار كشورهاى خاصى است كه از انتقال آن به كشورهاى ديگر جلوگيرى مىكنند.
ه . حكومت جهانى حضرت مهدى عليهالسلام ، بر حاكميت عقل استوار است؛ زيرا عقل انسان در عصر ظهور به كمال مىرسد، در حالى كه مبناى جهانى شدن غربى، هواهاى نفسانى است.
در حكومت جهانى حضرت مهدى عليهالسلام ، ستمگران و طاغوتيان و كارگزارانِ بدكار، كيفر مىشوند(1 )؛ زيرا حضرت، جامعه را بر اساس عدل و قسط اداره مىكند، ولى در جهانىسازى غربى، قضيه به عكس است؛ جنايتكاران لقب «مصلح» مىگيرند و عدالت خواهان «تروريست» خوانده مىشوند.
1- نهج البلاغه، خطبه 138.