لزوم رعایت نکات بهداشتی و سلامت درتغذیه پرسنل
سوال:
اگر در مصارف سازماني مثل گوشت يا مرغ و يا ديگر محصولات كه شرايط نگهداري آن دقيقاً رعايت شده، اما تاريخ انقضاي آن به اتمام رسيده، اما طبق نظر كارشناس هنوز قابل استفاده ميباشد، ميتوان آن را براي تغذيه پرسنل استفاده كرد؟
جواب:
در فرض سؤال استفاده از آنها اشکال ندارد، اما چنانچه ضرري به پرسنل وارد شد درقبال نظر تخصصي خود مطابق قوانين و مقررات مسئوليت دارند.
منبع : جزوه فقه سازماني احکـام آماد و پشتيباني براساس فتاواي امام خامنهاي