کتاب «راهکارهای مقابله با جنگ تمامعیار اقتصادی»،کتابی نسبتاً جامع در موضوع خود است.
۱۳ اسفند، ۱۳۹۷مرکز علمی و پژوهشی برتر سپاه در سومین جشنوارۀ دانش و پژوهش
۱۳ اسفند، ۱۳۹۷به نقل از مرکز فرهنگی ـ رسانهای صبا: حجتالاسلام محمدمهدی سپهر بهعنوان سرپرست گروه نویسندگان درباره کتاب «جنگ تمامعیار اقتصادی» گفت، این کتاب اولین مجموعهای است که بهصورت گروهی و با همت جمعی از نویسندگان و مشاورۀ استادان تدوین شده است. وی در ادامه پرداختن به موضوع جنگ اقتصادی را ضروری دانست و تأکید کرد که باید در این نشست ابعاد این جنگ برای مردم بهصورت منطقی و اقناعی تبیین شود. سپهر افزود: «ما در این دو جلد افزون بر اینکه ابعاد این جنگ را بررسی کردیم، نحوۀ مواجهه با این جنگ و راههای غلبه بر دشمن در میدان جنگ تمامعیار اقتصادی را نیز شرح دادیم و بحمدالله در بررسیهای علمی، این مجلد، نمرۀ بسیار بالایی را گرفته است».
علی قاسمی، از کارشناسان ارشد اقتصادی نیز با تأکید بر اینکه پرداختن به جنگ تمامعیار اقتصادی یکی از نیازهای حتمی کشور در این برهه است، بهعنوان منتقد کتاب گفت: «در این اثر، جنگ اقتصادی تنها به تحریمها محدود شده و از ابعاد دیگر این جنگ تمامعیار غفلت شده است.
در ادامه دکتر مهدیار اسماعیلی هم در مقام منتقد، با تمجید از رویکرد و سوگیری پژوهشگاه علوم اسلامی امام صادق(ع)، در انجام کارهای فکری و انتشار کتب و ستودن این شجاعت که تألیفات خود را نیز به نقد میگذارد، ورود این پژوهشگاه به موضوع جنگ تمامعیار اقتصادی را قابل توجه دانست و از آن بهمثابه یک صفشکنی یاد کرد.
این استاد دانشگاه امام حسین(ع) در ادامه با اشاره به رویکردهای فرهنگی کتاب با صحیح دانستن این مسئله که انقلاب اسلامی و گفتمان آن موجب دشمنیها علیه ملت ایران شده است، افزود: «علاوه بر این مسئله، شرایط جغرافیایی، سابقه تاریخی ملت ایران و تواناییها و استعدادها و منابع گسترده ایران اسلامی نیز بر این دشمنیها افزوده و حتی اگر از گفتمان انقلاب اسلامی هم عبور کنیم، به معنای این نخواهد بود که دشمنیها با ایران تمام خواهد شد».
دکتر باقی نصرآبادی دبیر فرهنگی کتاب «جنگ تمامعیار اقتصادی» هم با اشاره به نقش فرهنگ انقلاب اسلامی در شکلگیری جنگ اقتصادی و با استناد به سخنان امام خمینی(ره) و شهید استاد مطهری گفت: دشمنی آمریکا با ما به خاطر سیلی است که از اسلام خوردهاند.