رونمایی از سامانۀ پژوهش
۹ خرداد، ۱۴۰۲رویداد کمند 3
۲۹ خرداد، ۱۴۰۲به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه: نشست هماندیشی پژوهشگاه با مرکز پژوهشی مبنا با حضور رؤسا و معاونین دو مرکز، رؤسای پژوهشکدهها و اندیشکدۀ مطالعات راهبردی و آیندهنگاری پژوهشگاه جهت آشنایی دو مرکز با یکدیگر و همافزایی بیشتر و انعقاد تفاهمنامه همکاری در پژوهشگاه علوم اسلامی امام صادق علیهالسلام برگزار شد.
در ابتدای این نشست، حجتالاسلاموالمسلمین حمید نگارش، رئیس پژوهشگاه، ضمن خوش آمدگویی، اشارهای به سابقه پژوهشگاه کرد و گفت: تاکنون بیش از سه هزار اثر از پژوهشگاه منتشر شده و پژوهشگاه بهعنوان قطب معرفتی اندیشهای نیروهای مسلح شناخته شده است.
رئیس پژوهشگاه علوم اسلامی امام صادق علیهالسلام افزود: یکی از کارهای پژوهشگاه جهت همافزایی مراکز پژوهشی، تشکیل مجمع پژوهشگاههای علوم اسلامی است و در همین راستا جلسات مختلفی با دیگر پژوهشگاههای استان قم برگزار شده و در این مجمع میتوانیم در خدمت مرکز پژوهشی مبنا هم باشیم. همچنین از طریق برگزاری کارگاه، نمایشگاه و … میتوانیم با مرکز پژوهشی مبنا همکاری داشته باشیم.
در ادامه جلسه، دکتر حبیب زمانی محجوب، سرپرست مرکز آموزش و تحصیلات تکمیلی پژوهشگاه، گفت: با توجه به مأموریت پژوهشگاه، مسئله محوری و راهبردگرایی دو کار اصلی ماست و لازم است در این زمینه با مرکز پژوهشی مبنا همکاری داشته باشیم.
سپس، دکتر محمدتقی دشتی، رئیس مرکز پژوهشی مبنا، بیان داشت: فضای پژوهشگاه علوم اسلامی امام صادق علیهالسلام بسیار مستعد است و نخبگان میتوانند اعتماد بکنند و شما در جلسات علمی آنها را دعوت کنید. وی افزود: ما هم در مرکز پژوهشی مبنا در حوزههای مسئله محوری و مدل بومی، مباحث نظریهپردازی، نظاموارۀ نظام مسائل، مدل اجرایی کردن پژوهش و … میتوانیم همکاری داشته باشیم.
در ادامه، حجتالاسلاموالمسلمین دکتر شجریان، معاون پژوهشی مبنا، به ساختار مبنا اشاره و افزود: در مرکز پژوهشی مبنا، 5 گروه پژوهشی(مردمسالاری دینی، نهادهای دینی، فرهنگ دینی، وضعیتشناسی و آیندهپژوهی، مطالعات دینداری) داریم که میتوانیم با برگزاری جلسات مشترک در حوزۀ فقه اجتماعی، برگزاری کارگاه روش تحقیق و استفاده طرفین از پژوهشگران در هیئت اندیشهورز با یکدیگر همکاری داشته باشیم.
در پایان این نشست، تفاهمنامه همکاری بین دو مرکز منعقد و مقرر گردید همکاریها بر اساس این تفاهمنامه ادامه یابد.