کتاب «رهایی از وسواس با رویکرد اسلامی»
۲ اردیبهشت، ۱۴۰۳کتاب غیرت دینی؛ چیستی، چرایی و چگونگی
۱۳ خرداد، ۱۴۰۳با حضور حجت الاسلام والمسلمین دکتر عبدالله حاجی صادقی نماینده ولی فقیه در سپاه برگزار شد:
آئین تکریم و معارفه رئیس پژوهشگاه علوم اسلامی امام صادق علیهالسلام
به گزارش روابطعمومی پژوهشگاه: آئین تکریم و معارفه رئیس پژوهشگاه علوم اسلامی امام صادق علیهالسلام ظهر امروز در سالن همایشهای این پژوهشگاه برگزار شد.حجت الاسلام والمسلمین عبدالله حاجیصادقی نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران در این مراسم با اشاره به اینکه پژوهشگاه باید از نظر علمی و روشی رشد داشته باشد، مطرح کرد: باید قداست این پژوهشگاه حفظ شود و به صورت کمی و کیفی توسعه پیدا کند.
وی ضمن تقدیر تشکر از حجت الاسلام والمسلمین دکتر حمید نگارش رئیس سابق پژوهشگاه بیان داشت: کارهای خوبی را مسئولان قبلی انجام دادند و الان چیزی که ما مطالبه داریم تحول است چون دیگر روشهای سنتی جواب نمیدهد. درخواست دیگر من هم افزایی با مراکز علمی سپاه است و این هم افزایی جلوی خیلی از موازی کاریها را میگیرد و هم مقدمات خیلی از موفقیتهای آیندۀ این پژوهشگاه است.
لازم به ذکر است، در این مراسم ضمن تقدیر و تشکر از زحمات حجت الاسلام والمسلمین حمید نگارش، حجت الاسلام والمسلمین مهدی عزیزان به عنوان رئیس پژوهشگاه علوم اسلامی امام صادق علیهالسلام منصوب شد. همچنین در این مراسم حجت الاسلام والمسلمین حمید نگارش به سمت مشاور نمایندگی ولی فقیه در امور علمی و پژوهشی منصوب شد.
حجت الاسلام المسلمین مهدی عزیزان نیز در این آئین طی سخنانی اظهار کرد: امانت امروز حاصل تلاش و زحمات حدود 40 ساله گذشته است. وی با اشاره به اینکه امیدواریم گامهایی بر گامهای گذشته افزوده شود، مطرح کرد: برنامههایی برای آینده پژوهشگاه در نظر داریم که به طور خلاصه میتوان گفت که این برنامهها در دو حوزه مسئله محوری و کیفیت محوری هستند. رئیس پژوهشگاه علوم اسلامی امام صادق علیهالسلام با بیان اینکه تلاش داریم تولید آثار کیفی با تمرکز بیشتری انجام شود، عنوان کرد: این آثار ملاک ارزشیابی و ارتقای سطح علمی پژوهشگران خواهد بود. وی با اشاره به اینکه پژوهشگاه از ظرفیت بسیار خوبی برخوردار است، خاطرنشان کرد: این ظرفیت بشارت آینده روشنی را به ما میدهد.
حجت الاسلام المسلمین حمید نگارش رئیس سابق پژوهشگاه علوم اسلامی امام صادق علیهالسلام شاخصترین دستاوردهای این پژوهشگاه را تشریح کرد و اظهار داشت: کادرسازی و جذب نیروهای جوان یکی از اقدامات مطلوب در پژوهشگاه است. وی با اشاره به اینکه نخبگان دانشگاهی و حوزوی در سطوح عالی در این پژوهشگاه فعال هستند، مطرح کرد: ارتقای رتبه علمی پژوهشگران نیز اقدام شایستهای بود که برای نخستین مرتبه سال گذشته رقم خورد. وی با اشاره به اینکه بازدید مقام معظم رهبری مدظلهالعالی از آثار پژوهشگاه در نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران، رزق معنوی این مجموعه بود، خاطرنشان کرد: تاسیس نمایشگاه دائمی محصولات پژوهشگاه نیز برای نخستین بار رقم خورد. نگارش با بیان اینکه درخواست داریم این ظرفیت ادامه پیدا کند، تصریح کرد: قطب شدن پژوهشگاه یک اقدام ویژه بود که خوشبختانه در دوره اخیر رقم خورد. وی با اشاره به اینکه در تقویت مسئله شناسی در عرصه مسائل مورد نیاز نظام اقدامات بزرگی رقم خورد، یادآور شد: این پژوهشگاه در عرصه تقویت ارتقای گفتمان انقلاب اسلامی در سطح سپاه و نیروهای مسلح نیز فعالیت دارد.