نشست هماندیشی بین پژوهشگاه علوم اسلامی امام صادق علیهالسلام و معاونت روابطعمومی و انتشارات سپاه برگزار شد.
۱ دی، ۱۳۹۹از مجموعۀ چهارجلدی زمانۀ بنیانگذار رونمایی شد.
۱ دی، ۱۳۹۹به گزارش روابطعمومی پژوهشگاه: با حضور حجتالاسلاموالمسلمین عبدالله حاجیصادقی، نمایندۀ ولیفقیه در سپاه، نشست علمی چیستی، چرایی و چگونگی اثربخشی برنامههای علمی و پژوهشی در پژوهشگاه علوم اسلامی امام صادق علیهالسلام برگزار شد.
در ابتدای این نشست حجتالاسلاموالمسلمین حمید نگارش رئیس پژوهشگاه علوم اسلامی امام صادق علیهالسلام، ضمن خیرمقدم خدمت نمایندۀ ولیفقیه در سپاه و تبریک هفتۀ پژوهش و فناوری، بیان داشت: امسال برای اولین بار نشستهای علمی، ازجمله نشست وضعیتشناسی پژوهشهای علوم انسانی و اسلامی با رویکرد آسیبشناسانه را از طریق وبینار در فضای مجازی برگزار کردیم و از دیدگاههای علمی علمای حوزه و جامعۀ علمی کشور استفاده کردیم.
وی افزود: در بحث علمی، پژوهشگاه امسال ما با سال قبل و امروز با دیروز خیلی فرق دارد در نظارتهای علمی دقت ما بیشتر شده است و در همین راستا ظرفیت نقد و نقدپذیری را بالا بردیم.
حجتالاسلاموالمسلمین حاجیصادقی، نمایندۀ ولیفقیه در سپاه ضمن تبریک هفتۀ پژوهش و فناوری بیان داشت: بهترین دوران کاری بنده در این چهل سال زمانی بود که در پژوهشگاه علوم اسلامی امام صادق علیهالسلام مشغول به خدمت بودم چون سروکارم با پژوهش بود. تشکر میکنم بهخاطر اقدامات و کارهایی خوبی که مخصوصاً در این یکی دو سال اخیر انجام گرفته و به لحاظ محتوایی پژوهشگاه با خروجیهایش معرف خودش میباشد. پژوهشگاه را نه تبلیغ و نه مباحث دیگر نمیتوانند معرفی بکنند بلکه پژوهشگاه را آثارش معرفی میکنند.
نمایندۀ ولیفقیه در سپاه در رابطه با عملکرد پژوهشگاه در سطح کشور افزود: خروجیهای و آثار علمی پژوهشگاه میتوانند بهترین معرف و مبلغ برای پژوهشگاه باشند.
حجتالاسلاموالمسلمین حاجیصادقی یادآور شد: مبناییترین و برجستهترین مصادیق قدرت دو قدرت است. که مبنای بقیۀ قدرتها است. یکی قدرت ایمان و معنویت که قدرت انسانسازی دارد که موضوع بحث من نیست. دوم علم است. علم تولیدکننده و تعمیق دهندۀ همۀ قدرتهاست. حتی قدرتهای مادی در پرتو علم حاصل میشوند. امروز قدرت مادی به معنای زور و بازوی یک فرد نیست. بهترین قدرت مادی را کسی دارد که از علم خوب بهره گرفته باشد.
نمایندۀ ولیفقیه در سپاه بیان داشت: آنچه پژوهشگاه علوم اسلامی امام صادق علیهالسلام را از بقیۀ پژوهشگاههای دیگر متمایز میکند تولید علمی است که هم در تقویت ایمان و هم در آن علم بهکارگیرنده بتواند جهت دهنده و مبنا باشد.
حجتالاسلاموالمسلمین حاجیصادقی گفت: پژوهش چه بنیادی، چه راهبردی و چه تاکتیکی باشد باید پیام عملی داشته باشد که اثربخش بشود. و از آن نسخه بیرون بیاید. بخشی از پژوهشهای ما مباحث نظری عالی دارند اما امکان نسخه برگرفتن از آنها به این راحتی نیست. خواهشم این است که آغاز هر پژوهشی با سند انتظار باشد و پایان آن با جلسۀ نقد و دفاع باشد.
وی در پایان افزود: پژوهشگاه علوم اسلامی امام صادق علیهالسلام ازنظر ما عقبۀ تولیدکنندۀ محتوای بصیرت دینی در همۀ عرصهها برای همۀ نیروهای مسلح است.