کتاب فرهنگ ازنظر تا عمل (فرهنگ، دیدگاهها، سیاستگذاری، برنامهریزی، مهندسی و پیوست فرهنگی) منتشر شد
1 آذر, 1400رابطۀ بین پژوهش و مجریان یک امر ضروری است
28 آذر, 1400به گزارش روابطعمومی پژوهشگاه: در راستای بازدید از مراکز نیروهای مسلح، در هفتۀ پژوهش و فناوری، نشست صمیمی بین سازمان بسیج مستضعفین و پژوهشگاه علوم اسلامی امام صادق علیهالسلام برگزار شد. در ابتدای این نشست، حجتالاسلاموالمسلمین حمید نگارش، رئیس پژوهشگاه علوم اسلامی امام صادق علیهالسلام ضمن عرض تبریک میلاد باسعادت حضرت زینب سلاماللهعلیها و هفتۀ پژوهش و فناوری، بیان داشت: در هفتۀ پژوهش و فناوری، سعی ما بر این است که از ردههای مختلف بازدید کرده و زمینۀ ارتباطات و تعاملات را بررسی و بازخوردگیری آثار را انجام داده و از نظرات دوستان استفاده میکنیم.
در ادامه حجتالاسلاموالمسلمین تویسرکانی، نماینده ولیفقیه در سازمان بسیج مستضعفین ضمن تبریک هفتۀ پژوهش و فناوری، ابراز امیدواری کردند این جلسه، منشأ همکاری صمیمانه بین سازمان بسیج و پژوهشگاه باشد و یادآور شد باید از دو مجموعه کارگروهی شکل بگیرد و زمینههای همکاری را بررسی و تفاهمنامهای منعقد شود.
نماینده ولیفقیه در سازمان بسیج مستضعفین افزود: بعد از انعقاد تفاهمنامه باید چشمانداز 10 سالهای در سه عرصۀ 1- نیازهای عقیدتی، سیاسی، فرهنگی و تبلیغات نمایندگی ولیفقیه به موضوع متونی که سازمان بسیج نیاز دارد؛ 2- تولید محتوا برای سازمان بسیج طلاب و اساتید و 3- تأمین متون موردنیاز اقشار بسیج، ایجاد شود، چون پژوهشگاه قرار است نیازهای بصیرتی و دینی نیروهای مسلح را انجام بدهد.
وی بیان داشت: ما احتیاج به یک میز برای سازمان بسیج در پژوهشگاه داریم که رابط بین پژوهشگاه و سازمان بسیج باشد و این ارتباط باید جدی تلقی شود. در 10 سال آینده، ارتباط بسیج با پژوهشگاه باید یک ارتباط جهشی باشد چون ما در سازمان بسیج به پژوهشگاه نیاز داریم مشروط به اینکه پژوهشگاه بتواند نیازهای ما را برطرف کند.
حجتالاسلاموالمسلمین نگارش در پایان بیان داشت: برای تشکیل کارگروه و میز، آمادگی لازم را داریم. کارهای پژوهشی ویژگیهای خاص خود را دارند و متناسب با موضوع شاید زمانبر باشد. ما معتقدیم باید بهروز باشیم و خود را در تراز قرار دهیم و این بهروز بودن نیاز به همافزایی دارد.