پژوهشگاه علوم اسلامی امام صادق(ع) یک موجود زنده است.
۲ دی، ۱۳۹۷هم افزایی مراکز پژوهشی و توسعه کیفی پژوهشها، سیاست اصلی وزارت علوم میباشد.
۲ دی، ۱۳۹۷حجتالاسلاموالمسلمین حمید نگارش رئیس پژوهشگاه علوم اسلامی امام صادق(ع) ضمن خوشامدگویی به معاون دفتر سازمان عقیدتی-سیاسی فرماندهی معظم کل قوا، مسئولان و معاونین تربیت و آموزش سازمانهای عقیدتی-سیاسی و همچنین مسئولان دفاتر تحقیق و پژوهش نیروهای مسلح، و مشاور و رئیس دفتر نمایندۀ ولیفقیه در سپاه بیان داشت: ما با تعامل جدی با سازمانهای عقیدتی-سیاسی نیروهای مسلح میکوشیم تا کارهایی که مد نظر هست و خروجی که مورد مطلوب ردههای کاربر هست بهتر به منصۀ ظهور برسد. و درخواست ما این است که ارتباطات بیشتر شود و بنا را بر این گذاشتیم که بعضی جلسات دفاعیه و نقدها در ردههای کاربر باشد. ایشان افزودند: مایل هستیم که جلسات مسئولان ساعسها هر دو ماه یک بار برگزار شود. که به نظر من هرچه این جلسات بیشتر صورت بگیرد خروجیهایش بهتر خواهد بود. باید ببینیم نقاط اشتراکمان چیست و آنها را رشد دهیم تا بتوانیم به نتایج مطلوب برسیم.
حجتالاسلاموالمسلمین عبدالعلی گواهی، معاون تربیت و آموزش دفتر عقیدتی سیاسی فرماندهی کل قوا، ضمن تبریک هفتۀ پژوهش و فناوری، بیان داشت: بعد از 1400 سال، ما میبینیم در منابع روایی ما و منابعی که ائمۀ معصومین(ع) به دست ما رسیده چه توصیهها و چه تأکیدات فراوانی دارند بر بهروز بودن مراکز علمی و جامعۀ اسلامی. در 1400 سال پیش حضرت میفرمایند: هر علمی را که میخواهید فرا بگیرید، آن علمی که تازهتر از همه است را به دست بیاورید. مثال زنبور عسل را میزند و میفرماید: زنبور عسل هر وقت که از کندو بیرون میآید در کمین گل مینشیند تا هروقت غنچهاش باز شد، شهد و شیرینی گل را بمکد. این خیلی پیام برای مراکز علمی، پژوهشی و آموزشی ما دارد.
معاون تربیت و آموزش دفتر عقیدتی سیاسی فرماندهی کل قوا افزود: پژوهشگاه کارهای بسیار بزرگی انجام داده است و برکات فراوانی داشت. و همیشه مطالب نو و جدید را در اختیار مربیان عقیدتی-سیاسی ما قرار میدهد که منابع بسیار خوبی است.
وی در رابطه با اینکه، پژوهشگاه مسئولیت کلیۀ پروژهها و متون آموزشی نیروهای مسلح در حوزۀ علوم اسلامی و انسانی را بر عهده دارد، یادآور شد: مسئولیت این پژوهشگاه سنگین است چون کارها متنوعتر شده است. کار قبلاً در راستای سپاه بوده است ولی امروز در راستای کل نیروهای مسلح است. ما باید متون را بنا به نیازهای نیروهایمان ساماندهی کنیم.
در این جلسه، دکتر قنبری رئیس دفتر و مشاور نمایندۀ ولی فقیه در سپاه بیان داشت: درست است که پژوهشگاه در تابعیت نمایندگی ولیفقیه در سپاه است، ولی مأموریتی که باید انجام بدهد برای همۀ نیروهای مسلح است. نیروهای مسلح علاوهبر اینکه مشترکات بسیار زیادی دارند نکات افتراق هم باهم دارند. طبیعتاً برخی پروژههایی که برای سپاه انجام میشود شاید برای ناجا و آجا کاربرد نداشته باشد و بالعکس. خواستۀ من این است که کل پژوهشگران در سطح نیروهای مسلح بهصورت سازمانی شناسایی شوند. و آنها را بهصورت هیئتعلمی و پژوهشگر جذب کنیم.
در ادامه مسئولان سازمانهای عقیدتی-سیاسی نیروهای مسلح، نظرات، پیشنهادات و درخواستهای خود را در این جلسه مطرح کردند
در پایان حجتالاسلاموالمسلمین عبدالعلی گواهی بیان داشت: نگاه همه به پژوهشگاه نگاه مثبتی است. همۀ مطالبی که شنیدم هیچ کدام از دوستان نسبت به پژوهشگاه مطلب منفی نداشتند. و بابت این موضوع باید به پژوهشگاه تبریک بگوییم. معلوم است که نگاهها مثبت است.