قانون الهی یا عرف جامعه در ازدواج
سئوال:
سلام.
فرض کنیم سن ازدواج در ایران، یک روزی برای مردان، مثلا به 40 سال و برای زنان هم فرضا به 35 سال، که البته بعید هم نیست برسد، در اینصورت فاصله ی بلوغ تا ازدواج، برای مردان و زنان، حداقل 25 سال و بیشتر است. اسلام به عنوان یک دین کامل و جامع، در صورتیکه به هر دلیلی، سن ازدواج همین قدر باشد، چه راهی برای زنا نکردن افراد دارد؟
فقط خواهشا نفرمایید که خانواده ها و جوانها نباید سخت بگیرند تا سن ازدواج پایین بیاید و همچنین نفرمایید جوان باید روزه بگیرد و وارد سایت های مبتذل نشود و ورزش کند. فرض سوال رو پاسخ دهید.
حق نگهدار شما.
جواب :
باسلام دوست عزیز
اینکه عرف جامعه به دلائل مشکلات اقتصادی و فرهنگی تغییر کند و سن ازدواج بالا برود ربطی به قانون الهی که بر اساس فطرت و خلقت انسان تنظیم شده ندارد خدای حکیم که خود خالق بشر (اعم از زن و مرد)است قانون سعادت و کمال بشری را در قالب قرآن که جامع و کامل است توسط پیامبر اسلام تدوین و به انسانها ابلاغ کرده است و فرموده پسران و دختران با شروع دوره بلوغ و کامل شدن ؛ نیاز به همسر دارند و باید ازدواج کنند پسر 15 سالگی و دخنر 9 سالگی و این قانون و اراده قانونگذار ربطی به شرایط اجتماعی ندارد جامعه باید خودش را با قوانین الهی منطبق کند نه اینکه خداوند به حسب شرایطی که بخاطر خطاها و اشتباهات حاکمان و مدیران جامعه ایجاد شده است قانون را تغییر دهد
سیستم فیزیکی انسان با شروع بلوغ جنسی نیاز به همسر دارد چه مسلمان باشد چه کافر و با فراهم شدن زمینه های ازدواج و انجام آن، از انحرافات و بزه های اجتماعی پیشگیری خواهد شد این قانون الهی است که منطبق بر فطرت بشری است و تخلف از این قانون هم تبعات دنیوی و اجتماعی دارد (چنانچه مشاهده میشود) هم عذاب و عقاب اخروی (جهنم) پس بهتر است که خانواده ها ،مردم و حاکمان جامعه برای تامین امنیت اخلاقی و اجتماعی درجامعه شرایط ازدواج را آسان و مهیا کنند.